PowerBooster voor Windows 7

 

PowerBooster is virus vrij !

VirusIn Powerbooster zitten geen virussen en trojan horses, backdoors enz. Omdat er voorheen signalen waren betreffende false positives, bieden we u de mogelijkheid dit meteen te checken na het voltooien van de installatie.

PowerBooster is volledig schoon van virussen/rootkits/malware/trojans, al zijn er helaas bestanden die gezien worden als onveilig. Deze melding(en) zijn false positives en kunnen dus genegeerd worden. Melding van Easeus, WebBrowserPassView en WirelessKeyView zijn dus bekend en zijn niet gevaarlijk!

 

Voorwaarden

Door het installeren van deze PowerBooster wordt akkoord gegaan dat wanneer uw besturingssysteem om wat voor reden dan ook problemen ondervind betreffende beschadiging en/of data verlies, dat deze problemen voor rekening zijn van de eindgebruiker. © 2010-2017 Tweak-Soft Inc. kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de gezondheidsstatus en/of conditie van uw besturingssysteem bij het in gebruik nemen van de PowerBooster.

 

Disclaimer

Door de pagina te gebruiken stemt u in met onze disclaimer.

GavelIn deze disclaimer wordt verstaan onder:
de eigenaar: de eigenaar van de website;
gebruik(en): alle denkbare handelingen;
u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt.
De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke meldingen bij installatie (false positives) van het getoonde en nadrukkelijk aan u uitgelegd. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Download

PowerBooster windows 7 Tweak-Soft

Om de nieuwste PowerBooster voor Windows 7 te downloaden dient u hieronder op de download banner te klikken. Als de betaling van € 6,05 via PayPal is afgerond, klik dan op de oranje knop genaamd: “Klik hier om uw download te starten (vereist)” en de PowerBooster zal voor u worden gedownload. 

 

 

 

Money2.nl is een website waarmee consumenten binnen enkele minuten een nieuwe PayPal rekening kunnen aanmaken, en deze direct aan hun bankrekening kunnen koppelen door gebruik te maken van iDEAL. Daarnaast kunnen bestaande PayPal-gebruikers hun PayPal-rekening direct opwaarderen door geld over te maken via iDEAL. iDEAL wordt gebruikt voor autorisatie/controle van de bankgegevens.

Powerbooster Sitemap

Met een klik alle pagina's bereikbaar!